Reclame radio și TV
detalii
In-Store Radio
detalii
Înregistrări audio
detalii
Editare audio
detalii
Voice Over
detalii

Atunci când vorbim despre aceste lucruri, YanD Sound Studio vă ajută în găsirea soluției optime și realizarea cu profesionalism a acesteia!

Reclame radio și TV

Reclama este sufletul comerțului, nu o zicem noi, nici nu trebuie să ne credeți pe cuvânt.
Ca mesajul să ajungă la consumator însă, într-un fel sau altul, trebuie ca toți să ne facem auziți!
 • $0
 • PACHET BASIC
  • Un spot publicitar de prezentare cu durata de până la 30 de secunde în care descriem pe baza textului pe care ni-l trimiteţi produsul sau serviciul dumneavoastră astfel încat să stârnească interesul clientului.
 • Cere oferta
 • $0
 • PACHET GOLD
  • Acesta aduce în plus faţă de Basic pe lângă producţia efectivă a reclamei şi consultanţa în ceea ce priveşte textul (copywriting-ul). Noi vă punem la dispoziţie ideea conceptul textul originalitatea şi realizarea reclamei dumneavoastră.
 • Cere oferta
 • $0
 • PACHET DIAMOND
  • Acest pachet se adresează realizării reclamelor mai complexe: interpretări actoriceşti identităţi muzicale sau fonduri muzicale personalizate reclame cântate imitări de personaje etc. Baza noastră de voci şi experienţa anterioară ne permite să vă oferim şi acest stil de reclamă alături de consultanță de specialitate.
 • Cere oferta

In-Store Radio

Un nou concept de promovare

Soluții complete pentru magazine și mall-uri

Este un concept relativ nou, prin care puteți personaliza spațiul dumneavoastră (magazin, supermarket, mall) cu ajutorul combinației muzică – reclamă, toate personalizate!

Înregistrări audio

Indiferent dacă doriți să implementați proiecte de e-learning în mai multe limbi în același timp, să implementați cărți audio, să adăugați sunet la aplicații și jocuri, aveți nevoie de dublare pentru filme și clipuri video, YanD Sound Studio este partenerul perfect pentru audio-urile dumneavoastră.

 

Oferim voci ideale pentru proiectele dumneavoastră. Folosiți-ne experiența în producția de conținut industrial, înregistrări vocale pentru prezentări PowerPoint, site-uri web, mesaje vocale, publicitate (reclame radio și TV), podcast-uri, cursuri și instruire, ghiduri de muzeu și multe alte servicii la cerere.

Editare audio

Avem o experiență vastă în editarea și post-producția de conținut audio și video de calitate pe care vă puteți baza.

Fie că este vorba de o comandă în bloc de editare audio corporativă sau de un proiect ad-hoc de editare podcast, YanD Sound Studio vă poate oferi cea mai bună calitate posibilă.

Cu o echipă experimentată de editori, vă oferim o gamă completă de servicii de editare audio concepute pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice.

În ultimul deceniu, am oferit servicii de editare și conversie audio profesioniștilor, antreprenorilor și întreprinderilor din diverse industrii, atât din România cât și din străinătate.

Fie că este vorba de programe audio, jingle-uri publicitare sau mixare muzicală, contactați-ne pentru a afla cum vă pot ajuta specialiștii noștri în editare audio.

Voice Over

Vocea potrivită pentru proiectul dumneavoastră!

În timp ce calitatea videoclipului trebuie să fie perfectă, sunetul este la fel de important, deoarece ajută la transmiterea mesajului și formează baza a ceea ce va capta atenția publicului.

Exprimat într-un mod simplu, o voce profesională poate oferi un impuls puternic potențialului mărcii dumneavoastră de a fi remarcat!

Baza noastră de voci cuprinde voci masculine și feminine atât în română cât și în alte limbi. În plus, dispunem și de voci native de copii din România și din străinătate.

Livrăm voci și înregistrări vocale de cea mai înaltă calitate proiectelor dumneavoastră într-un interval de 24 – 48 de ore.