Ne dorim ca evenimentul tău să fie unic!

Oferim servicii personalizate după dorințele și necesitățile fiecăruia dintre clienții nostri, fie că este vorba despre o nuntă, botez, majorat, team building sau petrecere corporate, atât în Maramureș cât și în afara județului.

Furnizăm pachete ce includ: DJ, sonorizare, lumini, fum greu, foto, beneficiind de echipamente profesionale consacrate, desfășurându-ne activitatea într-un cadru legal.

Misiunea/viziunea noastră

Foarte multe evenimente sunt construite după un anumit tipar, noi venim cu idei inovatoare şi materiale de petrecere profesionale pentru ca evenimentele în care ne implicăm să fie memorabile, și în același timp să reflecte personalitatea şi cerinţele clienţilor noştri..

Reușita evenimentului dumneavoastră

„Muzică bună” nu există, valorile morale sunt împărţite în funcţie de vârstă, clasa socială, mediu, zonă etc.

Experienţa dobândită ne ajută să adaptăm programul muzical și să îl personalizăm în funcție de marea majoritatea a invitaților și de preferinţele clientului.

Oricine știe să pună muzică

Important este să pui melodia care trebuie când trebuie, să asiguri o fluență a melodiilor în diverse genuri şi să susţii, bine dozat, atmosfera la microfon.
Foarte puţini deejay au curajul să vorbească în microfon, deşi comunicarea eficientă este esenţială pentru reuşita evenimentului.

Membrii echipei

DJ Norby

Norby este un DJ cu o experiență de peste 15 ani în evenimente private (nuntă, botez, majorat, private party, banchet), experiență completată de activitatea din radio.

Este un DJ creativ care dorește ca prin muzică să imprime oricărui eveniment, un plus de eleganță și o atmosferă incendiară.

Calitatea nu este scumpă, este neprețuită!

DJ Edy

“Viața este prea scurtă pentru petreceri nereușite”, aceasta este deviza lui DJ Edy!

Vine cu o experiență de peste 10 ani în evenimente și cu siguranță poate fi omul potrivit și pentru al tău!

Cu un playlist modelat după preferințele tale, petrecerea va fi exact cum ți-ai dorit.

Scopul lui este ca petrecerea ta să fie de neuitat (într-un sens pozitiv, bineînțeles).

Alex “The Pianist” Ardelean

Un împătimit al muzicii, acesta este Alex “The Pianist” Ardelean.

Pianul a fost prima lui dragoste, iar abilitatea lui de a te transpune în muzica creată de mintea, trăirea lui interioară și dansul degetelor pe claviatură este uimitoare.

Eleganță, rafinament, un vibe excelent, toate acestea oferite de Alex prin clape.

Piano music for your event!

DJ Gaoby

Cu o vastă experiență într-o varietate de evenimente precum nunți, botezuri, aniversări, evenimente corporate, etc… nu ai cum să greșești.

Cu DJ Gaoby la pupitru, poți fii sigur că evenimentul tău este pe mâini bune!

Pasiunea pe care o are pentru muzică și mixare se vede de fiecare dată pe ringul de dans.